När vintern börjar närma sig är det dags att ställa av motorcykeln och gå igenom den grundligt. Du kan antingen lämna in den på service eller som många gillar att göra, mecka med den själv. Olja och filter bör du alltid byta ut efter en säsong och vill du göra uppdateringar på hojen är vintern en utmärkt tid att göra det på.

Bor du i södra Sverige kan du säkerligen åka hoj längre in på hösten och vintern, än om du bor högre upp i landet. Oavsett när du ställer av din motorcykel så kommer den att behöva mycket jobb och kärlek från dig.

Handla reservdelar och material på nätet

Alla saker som du behöver till din motorcykel finns att hitta i fysiska affärer. Det är dock betydligt enklare att beställa allting från ett och samma ställe på nätet. För det mesta brukar det även bli billigare när du handlar från internet.

Det finns många sidor som säljer reservdelar till olika motorcyklar, en sådan sida är customhoj.se. Om du är ute efter saker till hojen kan du kolla in deras sida. Behöver du ny skyddsutrustning eller kläder, kan du även hitta det till ett mycket förmånligt pris.