Att sälja en bil kan vara en krånglig och tidskrävande process, men med Fordonsköparna kan det vara enklare än du tror. Här är en steg-för-steg-guide om hur det fungerar att sälja din bil till Fordonsköparna.

Skicka in en ansökan

För att sälja din bil till Fordonsköparna börjar du med att fylla i en ansökan på deras webbsida. Där anger du information om din bil, såsom märke, modell, årsmodell och körsträcka. Du får sedan en preliminär värdering av din bil.

Boka en kostnadsfri värdering

Om du är nöjd med den preliminära värderingen, bokar du en kostnadsfri värdering av din bil. En av Fordonsköparnas värderingsexperter kommer att besöka dig och se över bilen. Du kan välja att ha värderingen hemma hos dig eller på en annan plats som passar dig.

Få ett slutligt pris

Efter värderingen får du ett slutligt pris på din bil. Om du accepterar priset betalar Fordonsköparna pengarna direkt till ditt konto och hämtar bilen på plats. Det finns inga dolda avgifter eller krångliga pappersarbete att ta hand om.

Fordonsköparna har erfarna värderingsexperter som kan ge dig ett rättvist pris för din bil. Du kan lita på att du får ett marknadsmässigt pris och slipper oroa dig för att du säljer bilen för för lite.

Snabb och enkel process

Genom att sälja din bil till Fordonsköparna kan du slippa många av de krångliga stegen i en traditionell bilförsäljning. Du behöver inte annonsera eller hantera potentiella köpare, utan istället kan du få en värdering av din bil snabbt och enkelt och sedan sälja den på plats.

Tryggt och säkert

Att sälja sin bil privat kan vara riskfyllt. Du vet inte alltid vem du säljer till och du kan inte vara säker på att du får betalt på ett korrekt sätt. Med Fordonsköparna kan du känna dig trygg i att du säljer din bil till ett seriöst och etablerat företag som har en säker och pålitlig betalningsprocess.

Ingen avregistrering av bilen krävs

När du säljer din bil till Fordonsköparna behöver du inte avregistrera bilen själv. Istället tar Fordonsköparna hand om allt pappersarbete och avregistreringen av bilen. Detta tar bort en potentiell stressfaktor i försäljningsprocessen.

Lämna över bilen

När du har fått betalningen från Fordonsköparna, lämnar du över bilen till deras representant. Detta kan ske på din hemadress eller på en annan plats som passar dig. Innan du lämnar över bilen, se till att du har alla nödvändiga dokument som krävs för att sälja bilen.

Att sälja din bil till Fordonsköparna är en enkel och smidig process som tar bort många av de krångliga stegen i försäljningen av en bil. Genom att följa denna steg-för-steg-guide kan du sälja din bil på ett säkert och enkelt sätt och få en bra deal.