Försäljningen av elbilar och laddhybrider fortsätter att öka. Med tanke på bensinpriser och ökad miljömedvetenhet så finns inget som tyder på att trenden kommer att avta. Likaså förväntas 60 procent av bilarna som säljs i år att vara laddbara.

Enligt färska siffror så är elen det drivmedlet som är populärast just nu. Trots folkets positiva inställning till elbilar så är det många som vill avvakta med att skaffa elbil. Anledningarna kan variera men en av anledningarna är avsaknad av laddstationer.

Bättre för miljön och ekonomin

De flesta ägare av elbilar som bor i villa laddar sin bil i hemmet under natten. Tyvärr visar undersökningar att de som bor i bostadsrätt oftare saknar möjlighet att ladda sin bil hemma. Genom att installera laddstationer i ert bostadsrättsområde så investerar ni för framtiden. Det är tydligt att en förening med klara laddstationer är attraktivt för framtida köpare eftersom laddplaster redan är en bristvar.

För att få till en optimal lösning inför installationen av laddstationer så klicka här, ni kommer att få kontakt med experter inom området som hjälper er hela vägen med installation och molnbaserade lösningar så att ni har koll på hur mycket el varje hushåll gör av med.